Ante Miše je novi trener Zrinjskog

Ante Miše, Zrinjski, nogometni klub Zrinjski

Posljednji angažman Miše je imao u stručnom stožeru A reprezentacije Hrvatske s kojom je sudjelovao na Europskom prvenstvu 2016. godine, u dva navrata je vodio HNK Hajduk Split, a iza sebe ima i premijerligaško iskustvo na klupi NK Vitez.

Slišković je u posljednje dvije sezone osvojio dva naslova prvaka, ali je čelnicima kluba objavio kako više neće raditi kao trener, a očekuje se da preuzme neku drugu funkciju u klubu. Plemići nisu gubili vrijeme jer je već jučer počelo okupljanje prvotimaca te su na klupu doveli Antu Mišu, bivšeg trenera Hajduka.

"Zahvalio bi se Danku Šulenti i svim ljudima iz kluba koji su mi dali priliku da vodim u narednoj sezoni ili sezonama prvaka Bosne i Hercegovine. Ono što ja mogu obećati jest da ću sa svojom kvalitetom, znanjem i energijom pokušati napraviti ono što svi očekuju", kazao je novi trener nogometnog kluba Zrinjski Ante Miše.

"Naravno da sam sretan i zadovoljan što smo u kratkom roku uspijeli naći kvalitetnog čovjeka koji treba da nas povede u novu stranicu povijesti Hrvatskog športskog kluba Zrinjski gdje očekujemo nastavak posla koji je obavljao prethodnik naš uvaženi i dragi trener gospodin Blaž Slišković, koji sticajem okolnosti više nije sa nama. Ante je dobro upoznat sa tradicijom i željom kluba da uvijek bude najbolji i svestan je da ga ovdje čeka ogromna zadaća. Međutim kao čovijek koji se već dokazao u nogometu, najprije kao igrač, poslje kao trener, što je nama velika prednost  mislim da smo napravili odličan izbor" kazao je Danko Šulenta. 

hercegovina.info