Ante Ćorić među 40 najvećih svjetskih talenata

GNK Dinamo Zagreb, NK Osijek, kadeti, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Nikola Vlašić, talent, talenti, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, ugovor, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, nogometaš, transfer, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo
Riječ je o dinamovcu Anti Ćoriću i hajdukovcu Nikoli Vlašiću.

- Tvorci Luke Modrića, Matea Kovačića i Alena Halilovića stvorili su još jednu senzaciju iz veznog reda. Zbog sjajne tehnike uspoređivan je sa Zinedineom Zidaneom. Dinamo je platio gotovo milijun eura da ga vrati iz Red Bull Salzburga. Dobiva sve više prilika u prvoj momčadi, a nedavno je postigao lijep pogodak protiv Astre u Europskoj ligi, napisao je Guardian u opisu 17-godišnjeg Ante Ćorića podrijetlom iz Širokog Brijega.

Za Nikolu Vlašića, brata hrvatske visašice Blanke Vlašić, Guardian navodi kako ga krasi zrelost u igri, atletičnost i i izdržljivost.

- Navršio je tek 17 godina, no njegova igra mnogo je zrelija. Tehnika i kretanje su mu impresivni, a ono što ga izdvaja od vršnjaka su atletičnost i izdržljivost. Otac Joško, koji je od sestre Blanke napravio svjetsku prvakinju u skoku u vis, trenirao je individualno s Nikolom od njegove četvrte godine te ga prozvao „motoričkim čudovištem". Dosad je navodno privukao interes Chelsea, Real Madrida i Tottenhama, navodi se u opisu.