Anes Mašić: Želja mi je da zaigram za prvi tim Zrinjskog i vjerujem da imam dosta toga pokazati

zrinjski čelik 3 0

Anes je postigao 12. pogodaka i tako uvelike pomogao mladim Plemićima da dođu do titule prvaka. Sve to je dovoljan razlog za razgovor s njim, pa evo što nam je rekao.

Za sami početak čestitke na zasluženom naslovu?

"Hvala Vam puno na čestitkama"

Najbolji si strijelac ove generacije, s obzirom da nisi igrao cijelu sezonu da li zadovoljan s 12 postignutih pogodaka?

"Pa jeste evo već drugu godinu za redom sam najbolji strijelac u našoj ekipi, s tim da sam ove godine imao problema sa povredom u prvom dijelu sezone gdje nisam igrao 9 utakmica, dok drugi dio sezone sam odigrao svaku utakmicu. Pa uvijek može bolje ali da nije bilo te nestretne povrede siguran sam da bih dosta više pomogao ekipi i postigao veći broj golova".

Od tih 12, pogodaka možeš li izdvojiti neki kao najdraži?

"Svaki gol je bio značajan i bitan kako za mene tako i za ekipu, ali bih izdvojio jedan protiv Zvijezde koji je bio i odlučujuci za pobijedu koja nam je mnogo značila u nastavku sezone".

Nakon utakmice protiv Radnika vidjela se sreća na tvom licu. Kako je to biti prvi i najbolji?

"Šteta što tu utakmicu nisam igrao radi kartona, ali igrom i borbenošću mojih suigrača na toj utakmici titula je osigurana i konačno stigla, Mi smo je  željno iščekivali i naravno svi smo bili presretni".

Primjetili smo da si na skoro svakoj utakmici imao potporu nekoga od svoje obitelji. Koliko ti znači ta potpora?

"Jeste skoro svaku utakmicu su ispratili moji roditelji i menadžer gdje im se ovim putem zahvaljujem, i  ne samo njima nego i divnoj publici koja nas je bodirla i dolazila u velikom broju na svaku utakmicu, a nama je to puno značilo".

Prvi tim je što se tiče napadača u deficitu. Možemo li očekivati reprize dobrih partija u juniorima i za prvi tim?

"Naravno svakom mladom igraču je želja da zaigra za prvi tim, tako i meni je želja da zaigram za prvi tim Zrinjskog Pod Bijelim Brijegom, optimista sam i vjerujem da bih imao dosta toga pokazati".

Ugovor si potpisao, išao si i na pripreme. Kakva su tvoja očekivanja u nastavku karijere?

"Ugovor sam potpisao prije godinu dana. Imao sam čast otići na pripreme sa prvim timom i to je bilo jedno veliko iskustvo za mene, nadam se da ću biti priključen u prvi tim, a onda je do mene da se treniranjem i zalaganjem dokazem treneru".

Za kraj imaš li neku poruku našim čitateljima?

"Osjećam potrebu i moram da se Vama zahvalim u svoje ime i u ime svih nas juniora i trenera jer ste bili tu sa nama i u dobru i u zlu. Hvala Vam velika još jednom".