Andrej Kramarić ostaje u njemačkom Hofffenheimu

HNK Rijeka, Europska liga, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, inter, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, ponuda, HNK Rijeka, Europska liga, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, Chelsea, Andrej Kramarić, transfer, Chelsea, HNK Rijeka, Andrej Kramarić, Leicester, Andrej Kramarić, transferi, transfer, HNK Rijeka, Leicester, Leicester City, Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, Hoffenheim, Andrej Kramarić, Hofffenheim, transfer
Hrvatski napadač Andrej Kramarić (24) ostaje u njemačkom Hofffenheimu nakon što je u srijedu potpisao ugovor za bundesligaša do lipnja 2020. godine.

Kramarić je u prošloj polusezoni došao u Hoffeneheim na posudbu iz Leicester Citya, a u redove novoga engleskog prvaka hrvatski napadač se neće vraćati. U Leicester je došao u siječnju 2015. za 13.22 milijuna dolara, ali je vrlo brzo završio na posudbi. Za Hoffenheim je odigrao 15 utakmica i zabio pet golova, te pomogao da klub iz malenog mještašca zauzme 15. mjesto i izbjegne ispadanje i to za samo jedan bod.

Kramarić je trenutno na pripremama hrvatske nogometne reprezentacije u Svetom Martinu na Muri i na širem je popisu od 27 igrača za EURO.

Hina