Aluminij generalni pokrovitelj ovogodišnjega Hvidrina božićnog turnira

Hvidra turnir, HVIDRA, Aluminij Mostar

... čelništva mostarske Hvidre i preuzeti ulogu generalnoga pokrovitelja ovogodišnjega Malonogometnog božićnog turnira Hvidra Mostar.

Unatoč činjenici da je stanje u poslovanju Hercegovačkoga diva daleko od dobroga, a isključivo poradi previsoke cijene električne energije i preniske burzovne cijene aluminija, Aluminij ovim potezom želi cjelokupnoj zajednici poslati poruku kako je još uvijek tu, postojan i odlučan nastaviti uspješno broditi ovim nesigurnim vremenima.

- Želimo poručiti kako, čak i unatoč našemu nezavidnom, ali trenutačnom stanju, znademo cijeniti ono dobro u ovomu Društvu. Tako niti u najgoremu jeku krize nismo prestali, sukladno našim mogućnostima, pomagati naše potrebite sugrađane, odvajajući onoliko koliko smo mogli za pučke kuhinje, socijalne ustanove, škole, ali i za pojedine kulturno-umjetničke projekte. Želimo pomoći razvitak projekata koji šalju tako lijepu sliku o ovomu podneblju u svijet, a Hvidrin turnir odavna nadilazi granice Hercegovine, službeno je najvećim malonogometnim turnirom u državi, vjerojatno i u širemu okružju, a posebno nam je bitan jer njeguje nama dragu tradiciju koju želimo pomoći očuvati i promicati. Uostalom, i kada gledate na organizatore, treba znati kako hrvatska braniteljska populacija svakako ima iznimno poštovanje i zahvalnost unutar Aluminija - kazao je direktor Bradvica, obavivši razgovor s predsjednikom mostarske podružnice hercegbosanske Hvidre Andrijom Čulom i njegovim suradnicima koji su se svesrdno zahvalili na ovakovoj odluci.