Almir Gredić: Cilj Željezničara u ovoj sezoni je dupla kruna

Novinarima se obratio glavni menadžer Željezničara Amar Osim koji je govorio o ekipi koja bi sutra trebala istrčati na teren Grbavice:

'Na mjestu stopera nema alternativa i mora se vratiti Gerhardt. Što se tiče veznog reda, igrat će oni koji su bili u najužoj konkurenciji do sada. Jamak će se povući na zadnjeg veznog, Zeba će biti ispred njega dok će Selimović i Smajić biti na bokovima.

Još jednog zadnjeg veznog treba „tražiti" između Zolotića i Stančeskog. Imamo 12 igrača koji su uigrani i sreća je što nismo imali problema sa ozljedama. Ovo je prvi put da nam fale dvojica igrača od početka sezone'', rekao je menadžer Osim misleći na Bogičevića i Svraku koji će sutrašnji susret propustiti zbog tri žuta kartona.

Konferenciji je prisustvovao i član Predsjedništva Željezničara Almir Gredić koji je uputio čestitku povodom Dana državnosti, ali i naglasio da je cilj Plavih u ovoj sezoni dupla kruna:

''Nadamo se da će i susjedi s Otoke odraditi posao i osvojiti bar bod protiv Širokog Brijega. Nama je cilj dupla kruna. Pozivam navijače da u što većem broju podrže momčad koja je to zaslužila igrama u posljednjem periodu. Nadam se da će igrači opravdati na terenu'', rekao je Gredić.

fkzeljeznicar.com