Alen Halilović sretan u Milanu

Alen Halilović, AC Milan, Alen Halilović, Alen Halilović, milan
Nije tajna kada kažemo kako su svi puno više očekivali od Alena Halilovića. Njegova karijera, iako ima tek 22 godine, za sada ne izgleda onako blistavo kao što su svi mislili do prije četiri godine kada je napustio Dinamo i otišao u Barcelonu. Mladi hrvatski reprezentativac promijenio je puno klubova, no njegove posljednje izjave daju naslutiti kako je jako sretan u Milanu.

"Uživam na pripremama u SAD-u. Radimo naporno, iako je iznimno vruće. Gattuso je sretan, podržava nas i radi s nama. Uvijek daje sve od sebe i štiti nas. Jako sam sretan što me on trenira", rekao je Halilović u videu koji je klub podijelio na društvenim mrežama.

Ovo će biti jako važna sezona za mladog Hrvata jer će se morati nametnuti u klubu u kojemu su i najveći igrači imali problema. Doduše, Milan, na žalost mnogih njegovih navijača, više ne spada u sam vrh europskog nogometa, no svi u klubu se trude da preokrenu stvari u svoju korist. Jasno je to i Haliloviću koji bi konačno mogao pokazati svu raskoš potencijala i talenta koji posjeduje.

"Još uvijek imamo dovoljno vremena da se pripremimo što je bolje moguće. Kako se snalazim sa suigračima? Oni su mi velika podrška i odmah ću početi učiti talijanski kada se vratimo. Jako je važno da svaki igrač razumije trenera i suigrače. Imamo tri velike utakmice u SAD-u i pripremamo se da ih dočekamo na najbolji mogući način", zaključio je 22-godišnji igrač Milana.