FOTO/VIDEO  Aleksandar Radulović: Uz podršku sa tribina do nova tri boda

Press konferencija HŠK Zrinjski

... održana press konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Plemića Vinko Marinović i strijelac jedinog pogotka vrijedna tri boda iz prošlog susreta Sarajeva i Zrinjskog (0:1) Aleksandar Radulović.

"Prošlo kolo smo imali derbi sa Sarajevom u kojem smo uspjeli doći do pobjede. Sada nas ponovno očekuje derbi, ovaj put sa Širokim Brijegom, i nadam se da ćemo odigrati kvalitetno kao u Sarajevu. Dati ćemo sve od sebe i pokušati doći do pobjede pred našim navijačima od kojih sigurno očekujem da nas podrže kao i u prethodnim utakmicama", kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Nakon Marinovića prisutnima se obratio i Radulović.

"Ekipa Širokog Brijega imao dosta kvalitetnih igrača posebno u napadačkom dijelu. Mi također imamo odličnu momčad i atmosferu je na visokoj razini, te želimo pobjedom učvrstiti prvo mjesto na ljestvici", poručio je Aleksandar Radulović.

Za utakmicu sa Širokim Brijegom trener Vinko Marinović može računati na sve nogometaše. Šef stručnog stožera Mostaraca svjestan je snage nedjeljnog protivnika, ali i uvjeren u kvalitetu svoje momčadi.

"Široki Brijeg trenutno igra promjenjivo, međutim to nema nikakve veze, jer derbi utakmice su uvijek posebne. U tim susretima pravila padaju u vodu, odlučuju sitni detalji i nadahnutost pojedinca. Kod igrača će biti veliki motiv, budući da su neki od njih igrali za Zrinjski, a sada igraju u Širokom i obrnuto. Nema posebnih nepoznanica, znamo da je Široki kvalitetan i da je najveća opasnost po naš gol Wagner. Moramo biti koncentrirani u obranu, a što se tiče napada nadam se da ćemo biti nadahnutiji i da ćemo uspjeti kreirati više šansi i doći do golova", istaknuo je Marinović.

Aleksandar Radulović smatra kako je prednost Zrinjskom u jačem kolektivu, te da bi isti trebao donijeti Zrinjskom nastavak pobjedonosne serije, a nada se i velikoj potpori navijača sa tribina.

Utakmica je zakazana za nedjelju 23.08.2015. godine u 19:00 sati. Povodom utakmice za danas je ispred zgrade Projektant u vremenu od 19:00 do 21:00 sat zakazano druženje navijača sa igračima Zrinjskog u sklopu kojega će se moći nabaviti i prigodni suveniri i navijački rekviziti.