Aleksandar Radulović: Ovo je pobjeda za Ultrase i za sve ljude koji vole Zrinjski

Stadion HŠK Zrinjski, Branko Karačić, fk drina, Aleksandar Radulović, Stadion HŠK Zrinjski, Aleksandar Radulović, Aleksandar Radulović, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Aleksandar Radulović

Za pobjedu je zaslužan cijeli tim, a strijelac pogotka vrijedna tri boda bio je Radulović i evo što kaže za naš portal.

Evo euforija se stišala kakvi su osjećaji nakon pobjede na Koševu?

Pa svakako da je lijep osjećaj za cijelu ekipu, kada baš mi srušimo tradiciju dugu 10 godina. Znamo svi da je Sarajevo jako teško dobiti kuci, ali svi smo vjerovali u to. Odigrali jednu dobru utakmicu prije svega na taktičkom nivou, jako zrelo, pametno, čekali smo svoju priliku i na kraju je i iskoristili.

Bio si strijelac pobjedonosnog pogotka, što si pomislio kada si zatresao mrežu Sarajeva?

Da, eto baš meni se da tako kažem posrećilo da zabijem gol, ali to je plod naše dobre igre, koja svaki put nekog nagradi, ovaj put sam to bio ja, drugi put neko drugi, i tako je to u nogometu. Teško je bilo što u tom trenutku pomisliti, ali jako lijepo je bilo utišati Koševo.

Da li si u biti zadovoljan svojm igrama nakon ozljede?

S obzirom da mi je ovo prva utakmica jos od Shiraka svakako da mogu biti zadovoljan, bitno mi je bilo da se vratim na psihickom nivou jer to je uvijek poslije ozljede najteže, ali pobjeda ,gol, mislim da bolje nije moglo.

Zrinjski ima 4 pobjede iz isto toliko utakmica. Slijedi Široki Brijeg, hoće li se niz nastaviti?

Imamo jako dobar start, iz ne baš laganog rasporeda, želimo tako i da nastavimo sa nizom dobrih utakmica. Sada igramo derbi protiv Širokog i želimo i vjerujemo da možemo nastaviti sa pobjedama. Nije bitno o kom protivniku je riječ jer znamo koliko mi možemo.

Evo za kraj poruka navijačima od heroja Koševa?

Ovo je pobjeda za njih, za naše Ultrase i za sve sve ljude koji vole Zrinjski, i pozivam ih da nas bodre svaku utakmicu kao šu nas bodrili i do sada.

HERCEGOVINA.info