Alarmantno stanje: Otkazan trening hrvatske reprezentacije!

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Niko Kovač, otkazivanje, Niko Kovač, Vatreni
...velikog umora naših nogometaša otkazao jutarnji trening. Čisto iz mjere predostrožnosti.

Nakon Iličevića, Maleša, Strinića i Kranjčara koji su ranije morali otkazati Kovaču, u utorak na popodnevnom treningu stradali su Milan Badelj i Danijel Pranjić. Kod obojice je riječ ozljedi prepone, ali u stožeru se nadaju kako će ipak biti spremni za nadolazeći Mundijal.

Sportske novosti pišu i kako će Milan Badelj već u četvrtak stići u Zagreb na pregled nakon kojeg bi se trebalo znati hoće li biti na raspolaganju izborniku Kovaču. Upravo zbog toga Kovač sada puše i na hladno.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker u utorak je stigao u Austriju te je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim dijelom priprema i kazao kako se nada da više neće biti ozljeda.

"Drago mi je da sam po prvi puta u Bad Tatzmannsdorfu. Dojmovi su odlični, pogotovo nakon razgovara s izbornikom Kovačem. Kao bivši nogometaš, vidio sam na treninzima da je atmosfera sjajna, da je visoka koncentracija i da se dobro radi. Ono što sada radimo bit će temelj za dobre nastupe protiv Brazila, Kameruna i Meksika", rekao je Šuker.

Spomenuo je i ono što svi žarko želimo:

"Nadam se da više neće biti ozljeda te da će svi biti spremni. Mislim da izbornik ima slatke brige u slaganju konačnog popisa putnika za Brazil. Ima sve ovlasti i nadam se da će sve dobro napraviti. Međutim, ne želimo nikome stavljati teret na leđa, idemo na karneval nogometa i nadam se da ćemo i mi zaplesati sambu".

Sportski.net/Sportske novosti/S.M.