AL Ćane iz Gruda pobjednik 3. Malonogometnog turnira Krehin Gradac 2014.

krehin gradac
U velikom finalu sastale su se ekipe Karliko i AL Ćane iz Gruda, a pitanje pobjednika u raspucavanju riješio je Ante Ćorluka koji je Gruđanima donio vrijednu nagradu u iznosu od 5050 KM. Prije sinoćnjeg finala odigrana je utakmica za treće mjesto u kojoj su se sastali Trn Wwin/Dado Transport i Optika Bevanda.

Ekipa Trn Wwin/Dado Transport slavila je 4:2 u utakmici za treće mjesto, a prije samog finala nogometno umijeće mnogobrojnim gledateljima pokazali su i mladi nogometaši iz Krehin Graca i škole nogometa HNK Brotnjo Čitluk.

Pogotkom u 4. minuti finale Malonogometnog turnira Krehin Gradac 2014. otvorio je Davor Marković, no nakon ranog vodstva ekipe Karliko Gruđani su pogodcima Ante Ćorluke i Ante Paradžika u potpunosti preokrenuli rezultat prije kraja prvog poluvremena. Odmah nakon što su primili drugi pogodak igrači Karlika po izjednačenje su krenuli igrajući u napadu s golmanom-igračem i radeći brze izmjene u fazi obrane. Ovakva igra isplatila im se pet minuta prije kraja utakmice kada je Ante Galić postigao pogodak za 2:2 i odluku o pobjedniku turnira preselio na bijelu točku i izvođenje penala.

Davor Marković i Ante Ćorluka bili su precizni za svoje ekipe u prvoj seriji penala, nakon čega je vratar AL Ćane Jerko Ćorlika zaustavio pokušaj Matea Kozarića, a Ivan Ćorluka pogodio za svoju ekipu. Pitanje pobjednika moga je riješiti Dario Alpaza, ali njegov pokušaj zaustavio je vratar Andrijano Dujmović, koji je nakon toga poravnao rezultat na 4:4.

Sigurni izvođači u prvoj seriji raspucavanja bili su i Davor Marković i Ante Ćorluka. Nakon prvog pogotka drugi Markovićev pokušaj zaustavio je vratar Ćorluka, a slavlje svojoj momčadi donio je Ante Ćorluka.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Andrijano Dujmović, a najbolji strijelac turnira bio je Ivan Ravić iz ekipe Trn Wwin/Dado Transport s 9 postignutih pogodaka. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ante Ćorluka iz ekipe osvajača turnira.

Najbolje momčadi i pojedinci nagrađeni su od strane organizatora, a razloga za slavlje imali su i dobitnici nagrada, posebice sretni dobitnik glavne nagrade sinoćnje tombole koja je bila 1000 KM u gotovini.

Citluk.ba