Admir Joldić: Najljepše trenutke sam proveo u Zrinjskom

admir joldić, HŠK Zrinjski

Kao prvo gdje je sada Admir Joldić i što radi?

Trenutno se nalazim u mjestu gdje sam odrastao, a zove se Lipnica koje se nalazi na ulazu u Tuzlu, treniram i pomalo nastupam za klub Radnik iz tog mjesta gdje sam i počeo karijeru. Klub se takmiči se u drugoj ligi sjever FBIH.

Proveo si jedan period u Zrinjskom, pa možeš li nam reći kako sada gledaš na taj period svoje karijere?

Proveo sam najljepše trenutke svoje karijere upravo u mom Zrinjskom, na moju a vjerujem i vašu nesreću povrede su uzele danak mojoj karijeri. Jedino u Zrinjskom sam se osjećao kao pravi igrač,  klub ima odlične uvjete i fenomenalne navijače i tu se više nema što reći.

Koji ti je najsretniji, a koji najtužniji trenutak u dresu Zrinsjkog?

Stvarno je bilo i dosta sretnih, ali i tužnih trenutaka u dresu Zrinjskog. Recimo osvajanjem šampionata  bio sam presretan, iako ja nisam dao neki značajan doprinos, a bilo je još dosta sretnih trenutaka. Što se tužnih tiče svaka moja povreda meni je bila veliki teret, ali recimo crveni karton protiv Rabotničkog i danas me boli.

Bio si ljubimac navijača Zrinjskog, i danas se mnogi sa sjetom sjećaju tvojih igara. Šta možeš reći o tim navijačima koji evo danas slave svoj rođendan?

To je za mene najveća čast koju sam mogao imati, i to se nikada neće promjeniti. Uvjek ću se sa radošću sjećati svojih ULTRASA  i ovom prigodom želim da im od srca čestitam rodjendan i da ustraju uz naš Zrinjski.

Kada sve sabereš i oduzmeš, da li si mogao postići više u karijeri?

Što se tiče karijere normalno je da sam imao više ambicija, ali uz 8 operacija i x drugih povreda nelogično je bilo očekivati nešto više.

Tko ti je od ljudi u Mostaru i Zrinsjkog ostao u sjećanju, i da li i danas sa nekima od njih u kontaktu?

Da ti budem iskren većinom sam u kontaktu kada su blagdan, mada se nekad čujem i sa bivšim suigračima, rado bih svratio u Mostar da se vidim sa svima.

Premijer liga kada si ti igrao i danas. Ide li na bolje ili i dalje stagnira?

Najiskrenije  i nepratim puno Premijer ligu, ponekad pregledam rezultate. Pratm  stranicu zrinjski. info da vidim šta ima novo u Zrinjskom, a liga ima zanimljivih rezultata, mada mislim da je kvaliteta lošija.

Kakvi su ti planovi za budućnost, imaš li ambicija biti nešto u nogometu?

Iskreno nisam neki zaljubljenik u trenerski posao, tako da se ne vidim u na toj poziciji, moji najljepši dani su bili dok sam igrao,poslije mi više ništa nema smisla.

zrinjski.info