Abid Mujagić spreman s Plemićima napasti naslov – četvrti uzastopni.

Abid Mujagić , Stadion HŠK Zrinjski
Nemanja Bilbija i Ognjen Todorović su prošlost, uspješna prošlost Zrinjskog, a budućnost..., pa to bi mogli biti neki od novih igrača u kadru Blaža Sliškovića. A na Abidu Mujagiću je fokus - jer je doveden da uskoči na upražnjenu Todorovićevu poziciju za koje klub nije imao druge alternative.

- Došao sam tu kao zamjena, ali dat ću sve od sebe da nadomjestim tako kvalitetne igrače koji su prije mene igrali tu, rekao je 25-godišnji Mujagić.
Zrinjskom je pristupio kao slobodan igrač - posljednjih 18 mjeseci igrao je za FK Mladost u čijem je dresu u 18 utakmica upisao tri gola i isto toliko asistencija, čime je nadmašio Todorovićeva dva gola i tri asistencije. Prethodno je nastupao još za sedam klubova iz BiH (FK Goražde, NK Zvijezda), Hrvatske (NK Inter) i Češke (FK Teplice, FK Banik Most, FK Usti nad Labem, FK Kolin). Krilni ofenzivac Mostaraca vjeruje kako će mu pomoći to što Pod Bijelim brijegom zna dosta momaka od ranije...

- Vjerujem da neće biti problema s prilagodbom. Nastojat ćemo opet osvojiti titulu prvaka BiH, rekao je pa se prisjetio: Igrao sam dosta puta protiv Zrinjskog, sve odreda teške utakmice. Jeste da sam igrao u manjem klubu, ali vjerujem u sebe i mislim da će ovo biti sjajno iskustvo.

Piše: Slaven Nikšić
[email protected]