Zrinjski dočekuje Dynamic u posljednjem domaćem susretu ABA lige 2

HKK Zrinjski, Druga ABA liga

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar
"Dolazi nam jedna solidna momčad spojena od nekoliko iskusnih većinom mladih momaka. Iako je utakmica bez nekog značaja mi moramo dati puni angažman i da je pobjedimo. Ovo zadnje vrijeme smo se više bavili sami sobom nego protivnikom jer smo imali dosta promjena. Ova dva kola do kraja će poslužiti da se uigramo dodatno za prvenstvo."

Marko Ramljak, igrač HKK Zrinjski Mostar
"Prvi put za nas nebitna utakmica jer nam ne donosi ništa što se tiče rezultata. Bitno je rasporediti minute jer smo u teškom ritmu ozljede su nas dosta osakatile nema prostora za odmor. Propustili smo priliku za final four al šta je tu je. Imamo kući priliku potvrditi dvije pobjede protiv njih i ostaviti dobar dojam u ABA ligi."

Aleksandar Sokolović, igrač HKK Zrinjski Mostar
"Utakmica za koju je jako teško naći motivaciju s obzirom da ćemo mi ovu utakmicu iskorisiti za uigravanje za BH prvenstvo. Ostali smo bez tri igrača oko kojih smo gradili ekipu i oni koji su prolazili kroz znaju koliko nas čeka težak posao. Volio bih da nas publika podrži u posljednjem oproštajnom meču. Drago mi je da smo publiku vratili u dvoranu, protekla tri mjeseca bilo je prelijepo igrati pred punom dvoranom."