FOTO  HKK Zrinjski: Nadam se da će nam publika biti 'vjetar u leđa' kao i protiv Bosne

press kosarka

... je utakmica koju Mostarci sutra u dvorani na Bijelom Brijegu sa početkom u 18:00 sati igraju protiv momčadi Kaknja.

Zoran Glomazić: Sutra je posljednja utakmica na domaćem terenu u ovoj godini. Za protivnika imamo momčad Kaknja i jedino razmišljamo o pobjedi. Naš protivnik se nakon pobjede protiv Posušja igrački dignuo. Po informacijama sa te utakmice momčad Kaknja je bila dosta dobra trkački i sigurno je da oni u Mostar dolaze dosta rasterećeni. Nemaju što da izgube, samo pobjedom mogu da dobiju mnogo. Sigurno da se mi nećemo opustiti i da ćemo odigrati dobru utakmicu. Siguran sam da čemo sutra odigrati mnogo bolju utakmicu nego li prošlu jer smo u utakmicu protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada ušli dosta loše. Tu utakmicu smo ostavili iz sebe, a na proteklim treninzima smo dosta dobro radili i digli smo formu igrača i spremo očekujemo ekipu Kaknja. Ekipa Kaknja je dosta dobra ekipa i prije svega iskusna ekipa.

Jure Brajković: U odnosu na ovu zadnju utakmicu imali smo dosta malo treninga jer je dvorana bila zauzeta. Ovu utakmicu moramo pobijediti i mislim da smo puno kvalitetniji od njih.

Kakvo je zdravstveno stanje pred sutrašnju utakmicu?

Zoran Glomazić: Imali smo malo viroze kod naših igrača. Gilja trenutno ne trenira. Novak je imao također zdravstvenih problema, ali napominje da osim Gilje za sutrašnju utakmicu svi igrači će biti u pogonu. Opet napominjem da smo možda zbog manjka treninga trenutno u malom fizičkom zaostatku. Kada završio ovaj prvi dio krećemo odmah sa jednim pojačanim treninzima za drugi dio sezone jer će biti i školski raspust te ćemo i dvoranu imati više na raspolaganju tako da bi u drugi dio sezone ušli dosta spremniji.

Što poručiti gledateljima za ovu posljednju utakmicu Zrinjskog u ovoj godini?

Zoran Glomazić: Nadam se da će publika doći kao i na ovoj zadnjoj utakmici i da ćemo kao i na prošloj disati kao jedno. Mi smo jedna od najmlađih ekipa u Ligi i sigurno da publika može biti jedan veliki poticaj ovim mladim igračima.

Hercegovina.info