FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Plemkinje nastuplie na turniru u Sarajevu

ŽKK Zrinjski 2010, turnir

Na turniru su nastupile ekipe:
O.K.K. Igman
Ž.K.K. Impuls
Ž.K.K. Zrinjski 2010
Ž.K.K. Mladost

Budući da nas je ždrijeb turnira stavio u takvu poziciju,naša ekipa igrala je u prvom susretu protiv ekipe Impulsa, koja se natječe u premier ligi KSBIH.

U samom početku u utakmicu smo ušli agresivno,i čak vodili 16:9,međutim u drugom poluvremenu obrana je bila jako loša,koševi koje smo trebali zabiti a nismo,odveli su nas u neizvjesni završetak samog susreta. Sve što nas je u prvom poluvremenu držalo,u drugom poluvremenu je izostalo i to u konačnici završava rezultatom 54:53 u koristi prvoligaške ekipe Impuls.

U toj utakmici odlično se iskazala Katarina Pavlović sa 20 postignutih poena,i dobrom igrom tijekom cijelog susreta.

Sastav: Bošnjak 4, Prskalo, Đolo, Knežević, Šakota, Knezović 7, Jurič 2, Begić 14, Pavlović 20, Zelenika 2, Raspudić 4, Lasić.

Ovakav završetak odveo nas je u borbu sa ekipom Mladosti iz Gacka za treće mjesto.
U ovom susretu popravili smo segmente igre koji su izostali u drugom poluvremenu prve utakmice, a zahvaljujući Luciji Begic (12poena) koja je pružila odličnu partiju i još bolje surađivala sa Katarinom Pavlović (11poena) čitavu smo utakmicu držali pod kontrolom i samim tim ostvarili pobjedu rezultatom 47:38.

Neizostavna je i naša košarkašica Monika Jurič koja je odličnom odbranom zatvorila najbolju igračicu Gacka koja nam je zabila samo 6 poena.

Priliku na seniorskom turniru sam pružila i mlađim talentiranim igračicama od kojih je najviše pokazala Ivana Đolo koja je igrala na poziciji 4-ice te uzela 10ak lopti u skoku i zabila 4 poena.

Sastav: Bošnjak, Prskalo, Đolo 4, Knežević 4, Šakota 2, Knezović 7, Jurič, Begić 12, Pavlović 11, Zelenika 3, Raspudić 4, Lasić.
Ovim putem još jednom se zahvaljujemo domaćinu i organizatoru turnira,čestitamo ekipi Impulsa koja je ujedno i osvojila turnir,te svim ostalim ekipama učesnicama na rezultatima,te fer i korektnoj igri, kaže trenerica ŽKK Zrinjski 2010 Nikolina Mustapić Pandža.

HERCEGOVINA.info