FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Plemkinje druge na turniru u Mariboru

ŽKK Zrinjski 2010, turnir, maribor

Turnir je organiziran za selekcije U13, U15 i U19,a nastupilo je ukupno 16 klubova. Sve utakmice su se odigrale u sportskom kompleksu "Draš",u kojem su također pojedine ekipe bile smještene. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji, domaćini su se pobrinuli za smještaj i hranu naše ekipe i ovom prilikom im se želimo zahvaliti.
Na turniru smo imali 3 jake utakmice, kroz koje smo uvidjeli da se igra dosta brža i agresivnija, ali i "čistija" košarka,
kaže nam trenerica Nikolina Pandža i nastavila:

Sve te ekipe, za razliku od nas, imaju svakodnevne indivudalne i timske treninge, a imaju i školski sustav koji je usklađen zajedno sa treninzima i utakmicama.

Uzimajući u obzir sve navedeno, mi živimo u gradu u kojem nemamo ni približno takve uvjete, kako u dvorani, tako i u školstvu, tako da je ovaj uspjeh sa osvojenim 2.mjestom zaista hvale vrijedan. Na ovaj turnir sam ciljano povela ekipu (kadetkinje i par predkadetkinja) koju sam okupila prije par mjeseci za žensku omladinsku ligu i s kojom imam namjeru raditi iduće dvije godine kroz ligu mladih KSHB. Kroz ovakve turnire i jake utakmice cilj mi je stvoriti što kvaletitetniju i bolju ekipu, od koje će pojedine igračice biti i jedni od nositelja u seniorskoj konkurenciji., završila je Nikolina Pandža.

S obzirom da nam je sve teže osigurati financije za bilo kakvo natjecanje, turnire i sl. , Uprava kluba se uistinu želi zahvaliti sponzorima koji su omogućili odlazak na ovaj turnir i potporu u daljnjem radu:

Visoka škola "Logos centar" Mostar, SPARK. business park, Alfa Therm, Alba BH, Namex, Leda, EKOTER i Unis Telecom.

HERCEGOVINA.info