FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Mlade Plemkinje osvojile turnir u Vitezu

ŽKK Zrinjski 2010

...na 3. Uskršnjem GBT turniru za djevojčice u Vitezu. Navedeni turnir već treću godinu za redom je u uspješnoj organizaciji Škole košarke "Prvi Koš" Vitez i velikog sportaša Igora Bošnjaka, nekadašnjeg košarkaša HKK Zrinjskog, a za nas je ovo ujedno i prvi nastup na ovome turniru.

Igor je voditelj Škole košarke "Prvi Koš Vitez" i prvi trener KK Travnika, s kojim se upravo jučer po prvi put u povijesti kluba plasirao u prvu Premijer igu KS BiH.

Na turniru su nastupile sljedeće ekipe:

Škola košarke "Prvi koš" Vitez
ŽKK "Zrinjski 2010"
KK "Bersellum Turbe"
KK "Star Fojnica"

U polufinalu turnira mlade plemkinje su savladale ekipu KK "Star Fojnica" rezultatom 34:19, a u finalu ekipu KK "Bersellum Turbe" rezultatom 31:22.

Pokraj osvojenog prvog mjesta naša kapitenica selekcije mini basketa je proglašena za MVP turnira.

Organizacija turnira je bila na vrhunskom nivou, sa akcentom druženja i i zabave pored košarkaških utakmica, što je za ove uzraste i primarni cilj, a koliko je prepoznat ovaj projekt govori činjenica da je medalje i pokale uručio gospodin Ivan Sajević, saborski zastupnik SBŽ-a.

Uprava kluba se još jednom zahvaljuje gospodinu Ivanu Sajeviću, Igoru Bošnjaku i Školi košarke "Prvi Koš" Vitez na gostoprimstvu, ugodnoj košarkaškoj manifestaciji i odličnoj organizaciji!