ŽKK Posušje - ŽKK Zrinjski 2010 47: 56

zkk zrinjski-zkk ragusa

Utakmica je odigrana u Posušju, a u ovome kolu ŽKK Zrinjski 2010 je ostvario drugu pobjedu. Rezultat na kraju 56:47 za ŽKK Zrinjski 2010.


Sami početak utakmice nije ni najmanje pokazivao da će konačni rezultat biti u našu korist. U utakmicu smo ušli jako loše, odigrali najgoru četvrtinu od početka prvenstva, međutim u drugoj četvrtini agresivnom odbranom i boljom koncentacijom u napadu,na poluvrijeme odlazimo sa 5 razlike u protivničku korist. Drugo poluvrijeme situacija se potpuno mijenja, prelazimo u vodstvo te se već tada vidio sami ishod utakmice. Uz sve navedeno, pobjeda je morala doći,tako da sam odlučila dati priliku svim igračicama bez obzira na imperativ pobjede sa što većom razlikom.
Kao što sam već spominjala ,ekipa smo koja je sastavljena doslovce pred sezonu, tako da kao trener mogu očekivati padove u koncentraciji i samoj igri pojedinaca, ali ključna činjenica je da unatoč greškama koje su rezultat neuigranosti i nedostatka termina tijekom natjecateljske sezone, ipak uspijemo izaći kao pobjednici.
Otežavajuća okolnost svakog sportskog kolektiva u Mostaru,pa tako i za nas su termini,kojih trenutno nemamo dovoljno da bi sva naša igra postala uigranija i dosegla veću razinu, jer smo ekipa koja ima kvalitet i koja je to sposobna,
rekla je nakon utakmice trenerica Zrinjskog Nikolina Pandža.

ŽKK Posušje - ŽKK Zrinjski 2010 47: 56

ŽKK Zrinjski 2010: M.Kutleša 8, K. Pavlović 7, K.Krasić 15, M.Šego 7, L.Bošnjak 11, A.Gakić 4, I.Marić 4, M.Marić, I.Prskalo, G.Bubalo, M.Knezović, M.Pranjić.
Trenerica - Nikolina Pandža

HERCEGOVINA.info