Željko Šakić: “Bilo bi lijepo kada bi u nedjelju bila puna Pecara”

željko šakić, HKK Široki, HKK Zrinjski, HKK Široki, željko šakić, HKK Široki, željko šakić, željko šakić, Hrvatska zemlja, reprezentacija

Međutim, njihovi navijači, svjesno ili ne, pomislili su da će se momčad Ivana Velića prošetati do naslova, a takvo uvjerenje pojačano je nakon uvjerljivih partija u Ligi za prvaka i pogotovo nakon što je Široki demolirao Igokeu u prvoj utakmici finala. Nakon druge utakmice i pobjede Igokee koja je finalnu seriju vratila na početak, sada su valjda i navijači shvatili ono što su igrači već znali - da će obrana naslova biti mukotrpna borba.

- Istina, cijeli Široki Brijeg, svi oko nas su mislili kako će biti lako i u ovoj utakmici. Sada su se i oni mogli uvjeriti da nije lako, kaže Željko Šakić, jedan iz većine igrača Širokog koji je odigrao puno bolju utakmicu u subotu nego u utorak.
- Igokea je u drugoj utakmici odigrala puno agresivnije, ali i mi smo im pomogli nekim svojim pogreškama. Nismo ništa pogodili izvana i uvukla nam se nervoza, dodaje Šakić.
Vjerojatno su i u samom klubu namjeravali spremati slavlje za nedjeljnu utakmicu, no sada je definitivno jasno da će Širokobriježani morati još jednom putovati u Laktaše.
- Poraz u Laktašima sigurno je bio opomena, ali još uvijek smo u dobroj poziciji. Igramo u nedjelju doma i tu utakmicu jednostavno moramo dobiti. Zato bih volio da u nedjelju napokon bude puna dvorana, jer bi nam potpora navijača puno značila, zaključio je Šakić.

Dnevni list