Zbog Anine ljubavi i ambicija, košarka u Vitezu ima sjajnu budućnost

Ana Eldić, Vitez
Osnovala sam i Univerzalnu športsku školu „Korak naprijed" također u Vitezu, gdje radim s djecom uzrasta od 5 do 10 godina. Ukratko, djeca pod stručnim nadzorom kineziologa, igrajući se na zanimljiv i za njihovu dob pedagoški i kineziološki primjeren način, uče osnovne oblike kretanja, kao i osnovne elemente brojnih sportova, rekla je Ana za Drukčiji radio.

Za sebe kaže da je izrazito marljiva, komunikativna, fleksibilna u smislu radnog vremena i mjesta rada, te spremna na rad u timovima i naporan rad, na učenje i rad u cilju stručnog usavršavanja.

U budućnosti se želim nastaviti baviti trenerskim poslom kako u košarci tako i školi sporta. Neopisiva je ta radost djece koju doživite kada radite s njima, osmijeh na licu koji vam mora popraviti dan, prokomentirala je izražavajući veliku radost i ljubav prema poslu koji radi.
Želja joj je okupi što više mladih te da ih usmjeri na pravi put. Smatra da se pravi ljudi grade od malih nogu kroz sport i druženje.
Svim mladim ljudima naše zemlje želim poručiti da rade, da se bore, trude, da budu uporni, uz veliku dozu želje i ljubavi koja će ih voditi da na koncu i uspiju doći do svih zacrtanih ciljeva, rekla je za kraj.

drukciji.ba