Završni turnir ABA lige igrat će se u Laktašima

13.03.2013

Završni turnir regionalne ABA lige ipak se neće igrati u Beogradu kako su u utorak javili beogradski mediji. Naime, B92.net javio je danas da čelnici lige ipak nisu mogli prihvatiti ponudi glavnog grada Srbije.

'Naše propozicije su potpuno jasne, one kažu: Jedan od kriterija odlučivanja orzanizatora završnog turnira je sportski rezultat, to jest plasman klubova u regularnoj sezoni, prednost ima bolje plasirani klub. Drugi kriterij su uvjeti. Beograd je davao samo dvoranu, dok bi sve drugo bilo na ligi, zbog toga je donesena ova odluka, rekao je za B92 Josip Bilić, direktor ovog natjecanja.

Da će se F4 igrati u Republici srpskog potvrdio je i generalni menadžer Jadranske lige Roman Lisac, uz izjavi za slovenski Šport TV, dok iz aleksadrovačkog kluba još uvijek nema službene potvrde, ali ni demanta ove informacije.

Ne možemo govoriti o tome, jer još uvijek ništa nije službeno. Više informacija bit će poznato uskoro, kratko su za portal Radiosarajevo.ba kazali iz aktualnog lidera ABA lige.

Pokušali smo kontaktirati i predsjednika Igokee Borisa Spasojevića koji se s ekipom nalazi u Vitezu gdje će se se protiv domaćeg niželigaša igrati humanitarni meč, ali prvi čovjek kluba bio je nedostupan.


loading...