Vulić: Uz čvrstu obranu i podršku navijača možemo pobijediti Cedevitu

HKK Široki, KK Cedevita, ABA liga
Čeka nas utakmica protiv vrlo zahtjevnog i kvalitetnog protivnika koji je bez sumnje favorit u sutrašnjem susretu, na nama je da odigramo jednu hrabru utakmicu, da prije svega igramo kao momčad sa tvrdom obranom. Nadam se da ćemo uz podršku navijača uspjeti pobijediti Cedevitu da iskoristimo njihov eventualni umor koja je preko tjedna igrala utakmicu Eurocupa, rekao je trener Jakša Vulić.

"Što se tiče ozljeda u zadnje vrijeme smo imali dosta problema s tim, bili smo hendikepirani, nismo mogli napraviti niti jedan timski trening, ali što se utakmica primiče sve se to sanira pomalo. Većina igrača je spremna i mislim da ćemo mi u najboljem mogućem stanju dočekati Cedevitu. Trebamo odigrati dobru obranu i popraviti igru u skoku i jedino tako bi mogli pobijediti Cedevitu" izjavio je kapetan Josip Bilinovac.

"Ako iskontroliramo skok, mislim da bi tu utakmicu mogli dobiti, samo da ne budemo u velikom deficitu u skoku i ja sam uvjeren da možemo slaviti protiv Cedevite" kratak i jasan je bio Ivan Buva, MVP prošlog kola ABA lige.

Utakmica je na rasporedu u subotu u 19 sati u dvorani Pecara, a prijenos utakmice možete pratiti Arena Sportu.

jabuka.tv