Vlašić: Spremni dočekujemo lidera, uz potporu navijača do pobjede

HKK Zrinjski, Druga ABA liga, ABA liga
Pobjedom nad Borcem izabranici Hrvoja Vlašića napravili bi korak ka završnom turniru za ulazak u prvu ABA ligu.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar
"Čeka nas jedna od najjačih utakmica ove godine, jedna od najjačih gostujućih ekipa koje su gostovale ovdje. Riječ je o jednoj izuzetno kvalitetnoj momčadi, sama pozicija na tablici to govori. Momčad koja igra u kontinuitetu ove godine. Jedan izuzetno napadački potencijal koji imaju su najjači u ligi. Naš zadatak će biti da ih kvalitetnom obranom pokušamo limitirati što se tiče šuteva za tri poena. Mislim da spremni dočekujemo lidera. Što se tiče stanja u momčadi vraća nam se Marko Ramljak, u dosta jakom sastavu ćemo nastupiti. Vijesti za Vedrana Princa su da je stanje puno bolje i da ga možemo očekivati na parketu za desetak dana. U dobroj atmosferi i ozdračju dočekujemo utakmicu protiv Borca."

Aleksandar Sokolović, košarkaš HKK Zrinjski Mostar
"Ispit zrelosti za nas u ABA ligi. Došao je kraj sezone i svaka je utkamica bitna, pogotovo što nam dolaze ekipe iz gornjem dijela tablice. Mi ako želimo da se plasiramo u final four moramo da dobivamo sve te utakmice. Mislim da spremini dočekujemo taj ispit i da ćemo ga odraditi kako treba. Nadam se da će se nastaviti serija koja je započeta od sredine 12.mjeseca gdje smo izgubili samo jednu utakmicu i da će trajati još dugo."

Luka Igrutinović, košarkaš HKK Zrinjski Mostar
"Ono što je nama igračima jeste da maksimalno spremno dočekamo utakmicu uz maksimalnu motivaciju i koncentraciju te da plan koji smo dogovorili pred utakmicu prensemo na teren. Ovom prilikom bih pozvao navijače da u što većem broju dođu i da nas podrže. Njihova nam podrška znači puno."

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Borac igra se u četvrtak sa početkom u 18h uz izravan prijenos na ArenaSport 1.