FOTO  Vedran Princ: Igrali smo našu igru i na kraju zasluženo slavili

Zrinjski-Sloboda

Bila je to utakmica za košarkaške sladokusce, a navijači Zrinjskog su uživali u majstorijama svojih igrača.

Teško je sada izdvojiti nekoga i proglasiti ga najboljim igračem utakmice, a jedan od njih je svakako Vedran Princ koji je svojim potezima dizao publiku na noge, a o njegovoj trici u zadnjoj sekundi prvog dijela još dugo će se pričati.

Mi sasvim sigurno nismo očekivali ovakvu utakmicu protiv Slobode koja je u zadnje vrijeme nanizala par pobjeda. Oni su dobra ekipa koja je dobro vođena, i na kraju je ispalo sa nezamislivih za nas 42 poena razlike. Stavrno smo odigrali vrhunsku utakmicu od početka do kraja, igrali smo našu igru i nismo nimalo popuštali i na kraju smo zasluženo slavili. Najvažnija stvar za nas je bila ovjera pobjede iz prvog kola u Kaknju na domaćem terenu. Idemo nastaviti ovako, pa na kraju što bude.

Tvoja igra danas je bila fenomenalna?

Ispada tako da svaka utakmica izbaci nekog pojedinca, ali kod nas je kolektiv glavni. Ja nikada ne gledam statistiku, nisam je nikad u karijeri ni gledao. Danas ja, sutra neko drugi, prekosutra cijela momčad. Ovu utakmicu smo svi dobro odigrali, i na kraju zasluženo sa ovolikom razlikom slavili.

Imali ste i potporu navijača u malo većem broju?

Da i zahvalio bih se ovim putem publici koja je došla u malo većem broju, sretan sam i ne znam više stvarno što reći.

Danas na našem portalu još par košarkaških priča. Pročitat ćete što je nakon utakmice rekao tamnoputi Plemić Brummitt, te pogledati foto priču  kako je bilo na tribinama mostarske dvorane za vrijeme utakmice.

HERCEGOVINA.info