U subotu počinje NLB liga, u Široki dolazi Krka Novo Mesto

HKK Široki
Na konferenciji bilo je riječi o nadolazećoj NLB sezoni koja za širokobriježane počinje u subotu gdje će na parketu dvorane Pecara s početkom u 20 sati snage odmjeriti Široki i aktualni slovenski prvak Krka iz Novog Mesta.

 

Trener Velić je rekao da je zadovoljan pripremama koje su igrači odradili. Poznato je da u ovu sezonu Široki ulazi dosta pomlađen, dok su neki iskusniji igrači napustili klub. Međutim, trener Velić okupljenim novinarima je rekao kako nikom na Pecari neće biti lako dići do pobjede te da će ekipa dati sve od sebe kako bi što bolje odradili ovu NLB sezonu za koju znamo da će biti izuzetno teška. Što se tiče subotnje utakmice, Špralja kao i trener Velić su rekli da se radi o vrlo jakoj ekipi koja je sastavljena od puno iskusnih igrača ali da će Široki sigurno se moći nositi s ovom ekipom, te upisati prve bodove na domaćem terenu.

 

Trener Velić je pozvao sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu bodriti ovu pomlađenu ekipu kojoj sigurno treba pomoć, s tim više da su u ekipi dosta mlađih igrača poniklih baš u redovima Širokog.

 

ABCportal.info