U Mostaru osnovan Omladinski KK Rondo

okk rondo
Jedan od novorođenih sportskih kolektiva je Omladinski košarkaški klub Rondo, koji je s radom krenuo danas.

Kao što mu prefiks "omladinski" sugerira klub će raditi s mladim naraštajima, a vodit će ga poznati mostarski trener s višedesetljetnim iskustvom, čovjek koji je trenirao skoro svakog poznatijeg mostarskog košarkaša, Branko Princ te bivši košarkaš hrvatske reprezentacije, Cibone, Širokog i Zrinjskog Boris Džidić.

Raditi će se s djecom od šest do 15 godina, a osim učenja košarke, posebno ističu ljudi iz kluba, vodit će se računa da se ne zapostave njihove školske obaveze, dok će naglasak biti na zdravoj prehrani i odmicanju od modernih poroka (internet, igrice, višesatno sjedenje uz TV).

Učlanjenje iznosi 40 KM, a za tu cijenu članovi dobivaju dvobojni dres za treninge. Svaka iduća članarina iznositi će 30 KM. Iz OKK Rondo poručuju kako će osigurati djeci popuste pri kupnji po sportskim radnjama, kako njima tako i njihovim roditeljima.

Treninzi će se održavati četiri puta tjedno u mostarskim školskim dvoranama, a kroz godinu treneri će djecu voditi na izlete, košarkaške utakmice, putovanja po regiji, košarkaške kampove te osiguravati kvalitetnu sportsku opremu.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela: 063-317-686 ili 063-647-100