U dramatičnoj završnici Široki preokrenuo rezultat i ostvario pobjedu protiv Sparsa u ABA ligi 2

HKK Široki, ABA liga, HKK Široki, KK Mladost, HKK Široki Brijg, OKK Spars, HKK Široki Brijeg, mzt, HKK Široki Brijg, OKK Sloboda

U sedmom kolu ABA lige 2 u Širokom Brijegu su se sastali košarkaši Širokog i sarajevskog Sparsa, piše ABCportal.info.

Gosti su počeli odlično utakmicu i već su u prvoj četvrtini napravili višak od 8 koševa (11:19). Druga četvrtina je donijela podjednak učinak obje momčadi pa se rezultatska razlika nije smanjila Na odmor se otišlo s rezultatskim omjerom 32:40

Drugo poluvrijeme domaći su igru digli na jedan viši nivo pa su slijedom toga anulirali prednost gostiju iz prvog poluvremena na samo dva koša zaostatka no u zadnje dvije minute treće četvrtine gosti ponovno imaju 8 koševa prednosti. No Široki se ne predaje i u zadnje dvije minute je na samo minus jedan koš od Sparsa 65:66.

U zadnju četvrtinu utakmice se ušlo rezultatom 47:54 tijekom koje je domaća ekipa pokušavala dostići prednost Sarajlija. Četiri minute do kraja Sparsi imaju prednost 57:63.

No Široki se ne predaje i u zadnje dvije minute ipak se sasvim primakao gostima na koš razlike a zatim fantastično okreće  utakmicu i rezultat u svoju korist 74:67.