FOTO  Toure Murry: Želim biti dio pobjedničkog tima HKK Zrinjski

HKK Zrinjski - HKK Siroki

Nakon sinoćnje utakmice razgovarali smo za igračem koji je u pobjedu protiv Širokog za 25 minuta na parketu postigao 19 poena. 

Kao prvo poželili smo mu dobrodošlicu u Mostar,  te ga upitali za njegovo trenutno mišljenje o ekipi HKK Zrinjskog o Prvenstu BiH i ciljevima u budućnosti.

"Došao sam u Zrinjski da odradim sve svoje zadatke što je moguće bolje i profesionalnije. Agresivnom i profesionalnom igrom želim biti dio pobjedničkog tima HKK Zrinjski. Veoma sam uzbuđen kako će sve funkcionirati u sljedećim susretima ,ali mogu vam reći da je HKK Zrinjski pokazao svoju profesionalnost u organizaciji kluba,  što i mene kao profesionalca podstiče na dodatni rad u klubu. Moje iskustvo zasigurno će doprinjeti na kvalitetnijoj igri cijele ekipe".

Mišljenje o idućim susretima Zrinjskog :

"Moramo nastaviti sa ovakvim načinom igre i to je recept za pobjedu i nastojati u svakom slijedećem susretu biti pobjednici t.j odlučivati sami o svojim rezultatima".

Pitali smo ga za mišljenje i razliku između Američke i Europske košarke:

"U Americi sve se svodi na snagu i velike oscilacije u tempu igranja ,dok u Europi se više vodi računa o taktici i profinjenosti akcije, pick and roll i slično,a li mogu vam reći da se svaka utakmica razlikuje i ovisno od situacije na terenu moraš se prilagoditi igri". 

Za kraj smo zaželjeli uspješnu sezonu  u HKK Zrinjski i Mostaru.

"Hvala i još jednom ponavljam da ću i ubuduće nastojati biti dio pobjeda i dobrih rezultata u HKK Zrinjski".

HERCEGOVINA.info