Top 16 Euroliga: Mostarac Bojan Bogdanović zabio 14 u porazu Fenera

Euroliga, Bojan Bogdanović, Fenerbahce Ulker, Linas Kleiza, Luka Žorić, Bojan Bogdanović, kosarka, Fenerbahce Ulker, Euroliga Top 16, zoran planinić, Euroliga, Top 16 Euroliga, Bojan Bogdanović, Luka Žorić, Fenerbahçe, Bayern München, Bojan Bogdanović, ROKO LENI UKIĆ, Bojan Bogdanović, Fenerbahce Ulker, Hrvatski reprezentativac, kosarka, mostarac, Bojan Bogdanović, kosarka, Top 16 Euroliga, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, HKK Zrinjski, Hrvatska, kosarka
U dvobojima 13. kola E skupine TOP 16 faze Eurolige košarkaši Panathinaikosa su u Ateni slavili protiv Unicaje Malage s 69-60, dok je Laboral u Vitoriji pobijedio Fenerbahče s 95-73.

Pao je pobjedom protiv izravnog suparnika osigurao četvrtfinale, a kod Grka je Roko Leni Ukić zabio 7 koševa, uz po dva skoka i asista. Fenerbahče je izgubio kod Vitorije i smanjio izglede za četvrtfinale. Bojan Bogdanović je s 14 koševa bio prvi strijelac turske momčadi, dok je Luka Žorić imao 9 poena i 7 skokova.

U ovoj skupini je u srijedu Armani u Milanu svladao Barcelonu (91-63), kojoj je to prvi poraz u drugog fazi natjecanja, a u petak igraju Efes i Olimpiakos. Vodi Barcelona s 25 bodova, Milano ima 23, Panathinaikos 20, Olimpiakos, Unicaja Malaga i Fenerbahče po 18, Laboral Vitoria 17, a Efes Istanbul 14 bodova.

U skupini F Maccabi je pobijedio u Muenchenu Bayern s 94-92, te osigurao četvrtfinale zajedno s CSKA i Real Madridom, koji su to učinili ranije. U izraelskoj momčadi Andrija Žižić je igrao samo jednu minutu, te ubilježio jedan skok. Ostale utakmice ove skupine igraju se u petak.

Hina