Tihomir Mustapić: Zadovoljan sam atmosferom u ekipi

Tihomir Mustapić, HKK Zrinjski, Tihomir Mustapić, HKK Zrinjski, Tihomir Mustapić, HKK Zrinjski

Tihomir Mustapić ove sezone vodit će HKK Zrinjski, a evo što kaže o sezoni koja dolazi.

"S obzirom na to da nam je ekipa skoro u potpunosti nova, ja sam prezadovoljan stanjem u momčadi. Igramo dobro, još tu fali malo mesa pod košem, ali ovo je ono što smo i očekivali od ove momčadi. Zadovoljan sam atmosferom u ekipi, momci su stvarno vrhunski, i ove godine smo zaista pogodili s karakterima igrača, počevši od najstarijeg Bjelice do ovih momaka koje smo priključili iz omladinskog pogona. Nemam ništa s čime sam nezadovoljan, ali ću citirati čuvenog Ota Barića Fale mi dva igrača, Po mojoj viziji fali mi jedan visok košarkaš za igru pod košem"., rekao je novi trener košarkaša Zrinjskog i otkrio kakva je njegova vizija momčadi koju trenira:

"Moja vizija Zrinjskog je ekipa s puno pokretnih napada, puno igre i širine s prodorima. Sklopili smo ekipu koja ima poprilično dobar vanjski šut i ako te prednosti budemo dobro koristili, mislim da ćemo kada se uigramo biti jako neugodni".

Mustapić je najavio i hercegovački derbi kojim će se otvoriti ovogodišnja liga, te najavio nastup na memorijalu Mariofil Džidić u kome Plemići igraju protiv Sutjeske:
"S obzirom na trenutnu situaciju to je za nas možda i najlakša utakmica. Široki je kao aktualni prvak zadržao sve igrače i vratio Naletilića. Mi s ovom novom ekipom ne damo nikom da je favorit u našoj dvorani. Široki u biti jeste favorit, ali mi ćemo utakmicu odigrati rasterećeno, i ako nam se otvori otkinuti bodove. Što se tiče sutrašnjeg memorijača Sutjeska je jedan ozbiljan klub koji je složio odličnu ekipu za ovogodišnje natjecanje u Aba 2 ligi, a mi ćemo se malo adaptirati na igru s klubom koji je rang više od nas, Turnir će nam pokazati i gdje smo dobri, a gdje loši, pa ćemo to pokušati popraviti".

HERCEGOVINA.info