Teo Šimović: Ostavit ću srce na terenu, Zrinjski je moj klub

Teo Šimović, kosarka, Teo Šimović, HKK Zrinjski, Teo Šimović, HKK Zrinjski, HKK Zrinjski, Teo Šimović
...Šentjur, Kvarner i donedavno za mađarski ZTE-a iz Zalaegerszega), odlučio se barem na kratko vratiti tamo gdje je, kako nam je rekao, proveo neke od najljepših dana svoje karijere. Sa Zrinjskim se brzo dogovorio - u Mostaru će ostati do kraja prvog dijela sezone, možda i duže. Odlučit će tijek punog oporavka od ozljede zbog koje je pauzirao četiri mjeseca i zbog koje je neizravno i došlo do privremenog povratka u Zrinjski.
- Iza mene je težak period oporavke nakon operacije desnog koljena, trenutno sam na nekih 90 posto tjelesne spremnosti nakon rehabilitacije, koju sam prošao radeći sa liječnikom Hrvatske nogometne reprezentacije Borisom Nemecom, rekao nam je, pojasnivši zatim kako je došlo do povratka u Zrinjski.
- Kontaktirao me direktor Zrinjskog Dalibor Miloš i odlučio sam se vratiti pomoći klubu u kojem mi je bilo jako lijepo. Ovaj moj potez ne treba gledati sa financijske strane, koja je ovdje nebitna, u Zrinjski sam se vratio pomoći. Mogu obećati da ću ostaviti srce na terenu, jer Zrinski je moj klub. Čast će mi biti ponovno zaigrati u Mostaru.
Teo je u ZTE-u, prije nego se uoči završnice prošle sezone ozlijedio, uživao status prvog strijelca (prosjek od 17.5 koševa), a bio i miljenik tamošnje publike koja je očito prepoznala srčanost koju pokazuje na parketu.

Dnevni list