SKK Student traži smjenu Bože Bošnjaka

HKK Zrinjski, SKK Student, SKK Student, priopćenje

Do sada smo vjerovali kako su visine kazni za Student samo slučajne pogreške dotičnog „gospodina“.

No, poslije kazni nakon utakmice 4. kola Lige za ostanak Student - Sloboda uvjereni smo kako Božo Bošnjak istima iskazuje mržnju prema našem mladom sportskom kolektivu.

„Gospodin" Bošnjak je za navedenu utakmicu kaznu SKK Student sa 3400 KM, od čega 600 KM za navodno skandiranje navijača Studenta (Hajmo Ustaše). Na snimci koja je dostavljena Košarkaškog savezu BiH jasno se čuje kako domaći navijači skandiraju Ajmo, Ismete, no povjerenik Bošnjak je snimku ignorirao i kaznio Student na osnovu lažnog izvještaja delegata Slavenka Babića iz Bosanskog Novog.

Lažnim izvještajem sa utakmice i kaznom na osnovu istog nanesena je velika šteta ne samo SKK Studentu, nego i studentima mostarskog Sveučilišta i Gradu Mostaru. Osim izricanja neosnovane novčane kazne, klubu kao i cijeloj akademskoj zajednici koju klub predstavlja medijskim prenošenjem lažnih događanja trajno je okaljan ugled.

SKK Student će zbog rušenja ugleda kluba zadovoljštinu tražiti na Sudu, te će tužiti delegata Slavenka Babića i povjerenika natjecanje Božu Bošnjaka.
SKK Student je zbog verbalnog sukoba između navijača Studenta i predsjednika Slobode kažnjen sa 2000 maraka, dok je za sličan postupak BN Basket kažnjen sa pet puta manjim iznosom, odnosno 400 maraka. U tom primjeru još se jednom ogleda očita neprofesionalnost i mržnja Bože Bošnjaka prema SKK Student.
Navedeni „gospodin" čini sve što je u njegovoj moći kako bi doveo u pitanju opstanak SKK Student. No, njemu nije jasno da je SKK Student ozbiljan projekt kao i Sportska udruga studenta SCM u sklopu koje djeluje klub.
Osim SKK Student u sklopu Udruge djeluje i SOK Mostar koji će nastupiti u doigravanja za plasman u Premier ligu. Ova sportska kolektiva gaje prijateljske veze s najboljom ekipom u BiH posljednjih godina, STK Mostar.
Sve je to pokazatelj da SKK Student i SOK Mostar imaju svjetlu budućnost, za razliku od Vas gospodine Bošnjak koji ste prolaznik u KSBiH, ali i sportu općenito.

Zbog neprofesionalnog ponašanja SKK Student traži smjenu Bože Bošnjaka s mjesta povjerenika natjecanje, te imenovanje na isto mjesto sposobnu i karakternu osobu koja će raditi za dobrobit košarkaša u BiH, a ne svoju vlastitu.
SKK Student