SJAJNA VEČER BOGDANOVIĆA! Bojan je zabio najviše u pobjedi Netsa

Bojan Bogdanović
...svladali Los Angeles Lakerse 107-97, što je gostima već osmi uzastopni poraz nakon vrlo dobrog početka sezone.
Netsi su se odvojili na desetak razlike na poluvremenu utakmice, ali Lakersi su se vratili u trećoj četvrtini (kako to i inače ide protiv Netsa ove sezone), što je silovitim zakucavanjem preko centra Netsa Brooka Lopeza obilježio Larry Nance Jr. U zadnjoj četvrtini domaća se momčad ipak pribrala te su Netsi na kraju slavili uz deset poena prednosti i tako ubilježili šestu ovosezonsku pobjedu u svojoj dvorani.

Najbolji strijelac Brooklyna bio je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović s 23 poena (šut iz igre 6/13, trica 3/7, slobodna bacanja 8/10), kojima je pridodao i 4 skoka, 1 asist i ukradenu loptu, ali su Netsi s njim na terenu primili 8 poena više nego što su zabili. Sean Kilpatrick dodao je 22 poena, dok je Brook Lopez zabio 20 poena uz 7 skokova. Svakako valja istaknuti i Trevora Bookera koji je uz 8 poena skupio čak 18 skokova.

U momčadi Lakersa najviše je zabio specijalist s klupe Lou Williams (16 poena), a uz njega je još pet igrača postiglo dvoznamenkasti broj poena. Centar Ivica Zubac, koji se svako malo seli iz razvojne lige u NBA pa nazad, nije ulazio u igru.

sportske novosti