Širokobriježani spremni za obranu naslova prvaka BiH

Posebno je uputio poziv gledateljima iz cijele Hercegovine da dođu podržat Široki u ovoj vrlo važnoj utakmici.

 Utakmica počinje u 19 i 30 a osiguran je i TV prijenos za gledatelje širom BH. Sve je spremno u organizacijskom dijelu- rekao je Mikulić, a na pitanje novinara da li dolaze gostujući navijači, odgovorio je da nema takvih najava.  Otkrio je kako će biti organizirana i nagradna igra za gledatelje.

HKK Široki

Kapetan Špralja, te igrači Planinić, Štemberger i Puljko s u također bili prisutni na današnjoj tiskovnoj te su se složili da utakmice neće biti nimalo lake, te da slijedi teška borba za naslov. Ipak svi su oni optimistični te vjeruju da su jača i bolja ekipa i da će naslov prvaka biti obranjen.
- Trebamo biti zaista oprezni, jer mediji nam već vješaju medalje oko vrata a posao nismo još ni počeli. Igokea igra odličnu košarku i neće biti lak plijen, predstoji veliki posao koji moramo završiti obranom titule. Sigurno je da smo mi bolja momčad od njih ali to treba pokazati na parketu. Očekujem punu dvoranu i veliku podršku s tribina- rekao je prvotimac Širokog Siniša Štemberger.

Što se tiče zdravstvenog stanja momčadi svi igrači su potpuno spremni i zdravi uključujući  Masona i Grgata koji su imali ozljede tokom Lige 6.

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)