Široki WWin u nastavku sezone bez starog kapetana

Nakon odlaska trenera Ivana Velića i Darka Planinića, te izbora Damira Vujanovića za prvog trenera i dovođenja dvojice američkih košarkaša Rashuana Freemana i Johnathona Jonesa, klupsko rukovodstvo Širokog najavljivalo je dovođenje još jednoga visokog igrača. No, prije realiziranje tog plana došlo je do još jednog odlaska s Pecare.

Naime, na vlastiti zahtjev ugovor s klubom raskinuo je dosadašnji kapetan Josip Naletilić. Može se slobodno kazati da je 23- godišnji Naletilić bio dijete kluba. Igrao je za sve mlađe uzraste Širokog, a već četvrtu sezonu član je prve momčadi. Od prošle godine je i kapetan. Naletilić je za razlog odlaska naveo zasićenje i želju da se okuša u novoj sredini.

Igrač poznat po borbenoj igri u obrani, čija je igra uvijek bila pod posebnom navijačkim povećalom poželio je na odlasku svojim dosadašnjim suigračima puno uspjeha u nastavku sezone. U klubu su također istaknuli zahvalnost Naletiliću na dosadašnjim igrama i sportskom ponašanju dok je bio u klubu, te mu poželjeli uspjeh u Zagrebu.

U Zagrebu će se Naletilić pokušati nametnuti treneru Danijelu Jusupu, koji ga poznaje iz Širokog, te pokušati se vratiti u formu u kojoj je bio prošle sezone, kad ga je izbornik Aco Petrović uvrstio i u A reprezentaciju BiH.

Piše: Ivana Karačić

hrsport.net