Široki uvjerljiv protiv Kaknja na Pecari

HKK Široki, KK Kakanj, HKK Široki, KK Kakanj, HKK Široki, HKK Široki Brijeg, HKK Široki, HKK Široki, KK Bosna, HKK Široki Brijeg, KK Mladost, HKK Široki Brijeg, OKK Spars
Sami početak utakmice protekao je u ravnopravnoj borbi dvije momčadi, no već sredinom četvrtine domaćini su uhvatili ritam i uspostavili prednost koju su zadržali do samog kraja. Prvi period igre pripao je Širokom rezultatom 16:12.

Drugu četvrtinu Široki je odigrao sjajno. Širokobriježani su upisali 21 poen, dok su gosti ubacili samo 8, tako da se na poluvrijeme otišlo s prednošću Širokog 37:20.

Dobrom obranom i brzim napadima Široki je i u trećoj četvrtini nastavio u sjajnom ritmu i nije bilo prilike da se gosti približe i smanje zaostatak. Domaćini nisu gubili koncentraciju pa je i prednost lagano rasla. U posljednji period igre Široki je ušao visokom prednošću 56:35.

U nastavku je bilo teško za očekivati da će se gosti uspjeti vratiti. Široki je rutinski priveo susret kraju upisavši novu vrijednu pobjedu.

Podsjetimo, u prvom djelu prvenstva Kakanj je bio bolji od Širokog rezultatom 92:81.

U redovima Širokog istaknuli su se Goran Filipović s 23 i D. Drežnjak s 13 poena, dok je kod gostiju najefikasniji bio Haris Ćurevac s 12.

U sljedećem kolu Široki je slobodan.

(www.jabuka.tv)