Rozić sretan kao malo dijete: Tako je lijepo ponovno igrati

Doduše, Roza u svoje 23 minute nije zabio ni koš, ali je na Pilepiću pokazao da nije zaboravio igrati u obrani. Nakon susreta, pun životne sreće, kazao je:

- Tako je lijepo vratiti se iako sam još uvijek daleko. Bio sam sretan kao malo dijete što ponovno igram. Jedan od sretnijih trenutaka u karijeri. No, svjestan sam da je to još daleko od pravog Rozića. Neću se smiriti dok ne budem opet onaj stari.

Cibosi su se domogli pobjede i bez bolesnog prvog razigravača Stipčevića te uz centarske probleme s prekršajima, pa je sinoć najbolji cibos Tomislav Zubčić završio na petici. Zubčić je iznudio najviše prekršaja (8) i imao najviše skokova (8). U svojih dvadesetak minuta Giriček je pripomogao sa 16 koševa, a Radošević je uknjižio 15. Vrijedan je bio i doprinos Ante Krapića (10 koševa, 7 skokova).

- Široki je prvi put bio favorit protiv Cibone i zato sam izuzetno sretan zbog ove pobjede. Ugodno sam iznenađen odgovornošću svojih igrača, ali i nezadovoljan zbog padova u našoj igri s kojima smo omogućili domaćinu da se vrati. Ne sviđa mi se ni to što sam kod svojih igrača vidio strah od pobjede pa ćemo na tome morati raditi. Problem je i to što su mi u posljednjoj četvrtini svi igrači tražili zamjenu - ustvrdio je Cibonin trener Dražen Anzulović, koji je pohvalio Rozića što je nastupio nakon samo dva treninga.

U punoj Pecari, pred 5000 gledatelja, za Cibonu je navijao i Milan Bandić. Je li to gostima pomoglo ili nije, teško je reći, no činjenica je da je to prvo Cibonino gostovanje na koje ju je pratio zagrebački gradonačelnik. Nadamo se da njegov boravak tamo nema veze s velikom ljutnjom domaćina na srpske suce.

izvor: sportal.hr

Portal hercegovina.info  želi Marinu puno sreće u nastavku karijere.