FOTO  Radničkom memorijal, Zrinjskom treće mjesto

HKK Zrinjski, turnir mariofil džidić, KK Radnički, KK Budućnost, kk mornar
Košarkaši HKK Zrinjski osvojlili su 3. mjesto na memorijalnom turniru Marijofil Džidić nakon što su svladali momčad Mornara iz Bara rezultatom 74:72.

Košarkaši Zrinjskog bili su bolji tijekom cijele utakmice, i na kraju su sasvim zasluženo slavili, premda su strepili za pobjedu do zadnjih sekundi. Nazočni gledatelji njih oko pedesetak, gledali su dobru utakmicu, a sa obzirom na veliku sparinu svi su jedva čekali kraj da nakon toga potraže osvježenje.

Kod Zrinjskog se istakao Avdibegović sa 17, a Tepačević je dodao 15 poena. Pokal za treće mjesto kapetanu Zrinjskog Klarici dodjelio je direktor HKK Zrinjski Stanić.

Utakmica za naslov donijela je sraz dva NLB-ligaša, KK Radnički-KK Budućnost. Malobrojni gledatalji koji su mogli izdržati u sauni dvorane na Bijelom Brijegu mogli su uživati u igri kakva se rijetko viđa. Bila je to utakmica puna preokreta, a na kraju sasvim zasluženo je slavila momčad Radničkog rezultatom 72:67.

Pobjednički pokal zaslužila je tako momčad Radničkog koja je dala i najboljeg igrača turnira, a on je Pavković koji je večeras ubacio 29. poena. Kod Budućnosti najefikasniji je bio Vučević sa 19. poena.

Prava je šteta što više gledatelja nije pratilo turnir jer se zaista imalo što za vidjeti. Mlada momčad Zrinjskog je pokazala da se na nju može računati u predstojećoj sezoni, a utakmica koju su nam priuštili finalisti turnira je dimenzija više za ovdašnje prilike.

hercegovina.info