Plemićko srce za mostarsku bolnicu

HKK Zrinjski, kk slavija, HKK Zrinjski, Humanitarna akcija, HKK Zrinjski, humanitarne akcije i apeli

Naime, 21. lipnja odigrat će se revijalna utakmica čiji će sav prihod biti upućen Odjelu neonatologije klinike za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Gledatelji će svoj doprinos odjelu moći dati kupovinom ulaznice koje je zamišljena kao donacija, a sve tvrtke koje gravitiraju ovoj bolnici će dobiti pismo i u njemu dopis sa objašnjenjem te uplatnicu sa navedenom svrhom donacije i računom odjela. 

Tvrtkama će biti ostavljeno da same izaberu u kojoj mjeri mogu doprinijeti ovom svima nama bitnom odjelu koje skrbi o onima koji ne mogu o sebi. Organizator napominje da i iznos od 100 KM ima svoju težinu te da se misao ovakvog načina prikupljanja sredstava zasniva na masovnosti donacija.

Također, uspostavljen je i humanitarni broj pri HT Mostar putem kojega će svi oni koji su prepoznali potrebu ovoga odjela, moći pozivom ili SMS-om donirati simbolični iznos od 1 KM.

Organizator utakmice samu je manifestaciju osmislio kao jučer, danas i sutra HKK Zrinjski. Revija će početi utakmicom veterana Mostara protiv veterana Hercegovine, a nastaviti će spektaklom večeri, utakmicom sadašnje momčadi HKK Zrinjski protiv momčadi zvijezda koje su ponikle u mostarskom prvoligašu. U poluvremenu će se publici predstaviti i najmlađe kategorije košarkaša Mostara.

Sasvim sigurno da će ova nadasve humanitarna akcija privući veliku pozornost, jer su svoj dolazak potvrdila velika košarkaška imena ponikla u Mostaru, a danas igraju za velike klubove. Današnjoj momčadi HKK Zrinjski koju će sa klupe po prvi puta voditi trener Dean Parežanin suprotstavit će humane zvijezde među kojima su Josip Sesar, Bojan Bogdanović, Marin Rozić, Vedran Princ, Dženan Rahimić itd.
Svaki imalo bolji poznavatelj sporta zna što znače ti košarkaši, a sasvim smo sigurni da bi se nabrojana petorka bez ikakvih problema nosila sa bilo kojom momčadi u NLB Ligi. Svojim dolaskom svi nabrojani košarkaši su pokazali da nisu zaboravili grad gdje su učinili prve košarkaške korake koji su ih odveli do velikih klubova u regiji.

hercegovina.info