FOTO/VIDEO  NBA liga: Bogdanovićeva Indiana šokirala Lebrona

Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , NBA liga , Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Dragan Bender, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Indiana Pacers, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , nba, Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, nba, Bojan Bogdanović, nba
Lance Stephenson je zabio 16 koševa uz 11 skokova, Darren Collison je ubacio 22 koša, a Victor Oladipo dodao 19 za Indianu koja je u prvom poluvremenu zaostajala 22 koša. Bogdanović nije imao baš dobru večer, on je u 29 minuta zabio tek šest koševa (šut iz igre 2/4, trice 2/3) i tome dodao jedan skok.

LeBron James je bio najučinkovitiji kod Clevelanda s 27 poena, 11 asistencija i osam skokova, dok je Kevin Love dodao 21 koš i 10 skokova.

No, James je imao dvije prilike u zadnjim sekundama za pobjedu, ali je promašio oba puta nakon što je Victor Oladipo doveo Indianu u vodstvo nešto više od dvije minute do kraja. Ovo je treća pobjeda Indiane nad Cvaliersima od početka sezone.

Washington Wizardsi su nakon dva poraza upisali pobjedu, sinoć su sa 125-119 pobijedili Orlando Magic Marija Hezonje.

Wizardse su do pobjede predvodili Bradley Beal i John Wall, svaki s 30 koševa.

Orlandu je ovo sedmi poraz zaredom, a najbolji u njegovim redovima bio je Elfrid Payton s 27 koševa, dok je Jonathon Simmons dodao 23.

Mario Hezonja je odigrao 23 minute i u tom je vremenu postigao devet koševa (šut iz igre 3/7, trice 1/5) te tome dodao pet skokova i jednu asistenciju. Poraz su upisali i Phoenix Sunsi Dragana Bendera od kojih su sa 112-95 bolji bili Houston Rocketsi.

Iako su igrali petu utakmicu bez Jamesa Hardena to se nije osjetilo. Chris Paul ga je uspješno zamijenio zabivši 37 koševa, a Eric Gordon je dodao 30.

Najbolji u redovima Phoenixa bio je Devon Booker s 26 pena, a Bender je u 32 minute postigao 14 koševa (šut iz igre 5/12, trice 3/6) i upisao osam kokova, dvije asistencije i dvije blokade.