FOTO/VIDEO  NBA liga: 'Babo' imao najbolji učinak u ovoj sezoni protiv prezimenjaka iz Sacramenta

bogdanovići
Jedan ubačaj nedostajao je Bojanu Bogdanoviću da iziđe kao veliki pobjednik sraza sa prezimenjakom Bogdanom, ali je pokušaj hrvatskog reprezentativca u završnici dvoboja košarkaša Indiane i Sacramenta bio neprecizan pa su Kingsi došli do vrijedne pobjede 111-110.

"To je bila akcija koju smo tražili, da Bogey (nap. a. američki nadimak Bojana Bogdanovića) i Domas (nap. a. Domantas Sabonis) odigraju 'dva na dva'. Uspjeli su, imali smo otvoren šut koji Bojan, nažalost, nije pogodio", izjavio je nakon dvoboja trener Indiane Nate McMillan.

Tako je njegova momčad ostala bez pobjede, iako je Bojan Bogdanović s 27 koševa, uz šut 10/19, imao najbolji učinak u ovoj sezoni i bio prvi strijelac dvoboja Indiane i Sacramenta. Bogdan Bogdanović je na suprotnoj strani svojim ulaskom s klupe dao ton igri Kingsa i završio dvoboj sa 20 koševa (šut 7/12), šest asistencija, dva skoka i dvije osvojene lopte.

"On me dobio u poenima, a ja sam došao do pobjede. Bojan je odličan igrač, oba Bogdanovića su odlični igrači. Samo smo različiti. On je bolji realizator, a ja sam više za otvaranje prostora suigračima", izjavio je nakon dvoboja srbijanski reprezentativac Bogdan Bogdanović o srazu s najboljim hrvatskim košarkašem.