FOTO/VIDEO  NBA: Double-double Šarića i strašna blokada nad Durantom

ABA liga, KK Cibona, KK Cedevita, Dario Šarić, Dario Šarić, kosarka, Dario Šarić, New Jersey Netsi, Darijo Šarić, ABA liga, Istanbul, košarkaš, košarkaška Euroliga, Dario Šarić, NBA liga , košarkaš, Dario Šarić, nba, NBA liga , Dario Šarić, nba, Dario Šarić, Dario Šarić, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga , Darijo Šarić, Philadelphia 76, NBA liga , Darijo Šarić, Dragan Bender, Bogdan Bogdanović, NBA liga , NBA liga , Darijo Šarić, Dario Šarić, Bojan Bogdanović, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga

Philadelphia 76ersi odigrali su sjajno poluvrijeme protiv Golden State Warriorsa, ali to nije bilo dovoljno protiv prvaka koji su velikim preokretom došli do pobjede, Dario Šarić ubilježio je double-double.
I kad prime 47 koševa u jednoj četvrtini ili gube 22 poena razlike na poluvremenu, aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi ne zabrinjavaju se previše jer takve zaostatke stižu kao od šale. Tako je bilo i sinoć, Philadelphia 76ersi odigrali su sjajnu prvu četvrtinu, imali su 22 koša prednosti na poluvremenu, ali prvaci su uzvratili briljantnom trećom četvrtinom i na kraju slavili 124:116.
Ključan u trećoj četvrtini, koju su Warriorsi dobili 47:15, bio je Steph Curry. Curry je na parketu proveo 35 minuta i za to vrijeme postigao 35 koševa uz pet skokova i pet asistencija. Kevin Durant dodao je 27 ubačaja, a Klay Thompson 17.
Kompletna početna petorka 76ersa odigrala je jako dobru utakmicu, ali izostao je pravi učinak igrača s klupe. Ben Simmons ubacio je 23 koša i dodao osam skokova i čak 12 asistencija. Joel Embiid dodao je 21 poen i osam skokova, po 20 su koševa upisali Redick i Covington.
Kao i ostatak 76ersa, Dario Šarić odigrao je puno bolje prvo poluvrijeme. Ukupno je na parketu proveo 37 minuta i za to vrijeme ubilježio double-double učinak, 13 koševa (5/13 za 2, 1/4 za 3) i deset skokova, uz četiri asistencije, dvije ukradene lopte i blokadu.