NBA: Bogdanović ubacio 20 koševa, Netsi izgubili

Bojan Bogdanović

Brooklyn Netsi su većim dijelom susreta bili u prednosti, ali ponovno su vrlo slabo odigrali završnicu, posljednju minutu Magic je riješio u svoju korist sa 8-0 i minimalni zaostatak od 92-93 pretvorio u prilično uvjerljivu 100-93 pobjedu.

Brooklyn je kod vodstva 93-92 imao napad, ali se Jarrett Jack poskliznuo, te potom i izgubio loptu u podbacivanju s Aaronom Gordonom. U sljedećem napadu domaćih Tobias Harris pogodio je za vodstvo 94-93, a zatim je Jack 25 sekundi prije kraja promašio šut za preokret da bi igrači Orlanda u završnici pogodili svih šest slobodnih bacanja, dok su Netsi zaredali s pogreškama.

Bojan Bogdanović je na terenu proveo čak 38:22 minuta, za 20 ubačaja šutirao je 8-11 za dva i 1-6 za tri, te je pogodio jedino slobodno bacanje, a ostvario je i 6 skokova i 3 asistencije.

Mario Hezonja je za Orlando igrao 8:00 minuta i za to vrijeme uputio jedan neprecizan šut za tricu i ostvario jednu asistenciju.

S omjerom pobjeda i poraza 19-13 Orlando se i dalje drži u vrhu Istočne konferencije NBA lige, dok je Brooklyn s omjerom 9-23 pretposljednji na Istoku, te treći najgori u čitavoj ligi.

Hina