FOTO  Mostar: Završen streetball turnir - obnova košarkaškog igrališta

HDZ 1990, Streetball, kosarka
..., postavljanjem novih koševa obnovljena su dva košarkaška igrališta i tom prigodom je organiziran streetball turnir za juniore i seniore u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Na turniru je nastupilo 24 momčadi u svim kategorijama i u jednom fair i korektnom natjecanju pobjedu u muškoj seniorskoj konkurenciji prvu nagradu je osvojila momčad „Tropica", u juniorskoj muškoj konkurenciji prvu nagradu je osvojila momčad „Sparsa", dok su u ženskoj konkurenciji turnir osvojile djevojke iz momčadi HŽKK Zrinjski Blaženka Rezo, Michelle Vidović, Leonarda Bošnjak i Doris Sesar.

Nagradu za fair play i moralnog pobjednika turnira osvojila je juniorska momčad „Old Bridgea" koja je dogurala do polufinala seniroskog turnira i tek u napetoj završnici izgubila od pobjednika turnira Tropica.

Turnir je otvorio i blagoslovio župnik don Mladen Šutalo, a ispred organizatora GO Mostar HDZ1990 predsjednik „TO Centar 2" Radoslav Dodig se zahvalio HŽKK Zrinjski i VKK Mostar što su sudjelovanjem u akciji pomogli da cijeli turnir prođe u najboljem redu.

Turnir je uspješno organizirao GO HDZ 1990 Mostar