Mladi košarkaši Zrinjskog na jednom od najjačih europskih košarkaških turnira

HKK Zrinjski
Od 9. do 11 rujna u Opatiji i Rijeci održava se međunarodni juniorski košarkaški turnir - Kvarnerska rivijera Marino Cvetković, koji iz godine u godinu postaje sve jači turnir sa respektibilnim momčadima. Na turniru pored košarkaša Zrinjskog sudjeluju domaćin Kvarner 2010 , KK Beneton (Italija), KK Janča(Slovenija), KK Split(Hrvatska), BC Inter BA(Slovačka). Naši košarkaši biti će u grupi B sa Splitom i Interom iz Bratislave. Prvog dana turnira snage će odmjeriti Split i Zrinjski dok će dan poslije Inter i Zrinjski. U nedjelju će se igrati utakmice za konačni plasman momčadi.

Novi voditelj omladinske škole Vedran Odak

Na zadnjoj skupštini kluba izabran je novi sportski direktor te voditelj omladinske škole u HKK Zrinjski. Upravno vijeće jednoglasno je potvrdilo Vedrana Odaka za novog direktora.U dosadašnjoj karijeri istakao se u radu sa mladima.

Vedran Odak rođen je 1986.godine u Mostaru gdje je završio osnovnu i srednju školu te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru sa titulom Magistar ekonomske struke , smjer Menadžment , magistarski rad : organiziranje sportske organizacije s praktičnim primjerom HKK Zrinjski. Prošao sve selekcije HKK Zrinjski te se trenerskim poslom bavi od 2006. godine te je obnašao funkcije trenera svih selekcija omladinskog pogona i Zrinjski 2.

Kadeti i juniori formu bruse na Trimuši

Okupljanjem na mostarskoj Trimuši omladinski pogon Zrinjskog, započeo je pripreme za novu sezonu. Pripreme će trajati 20 dana, a raditi će se dva puta dnevno pod vodstvom mladog trenera Filipa Novaka. Pripreme će se održavati na Trimuši i u dvorani Đački dom. Treneri koji će voditi omladinske selekcije ove godine biti će Kristijan Marić(predkadeti), Nedjeljko Zelenika(kadeti) , Branko Princ(juniori)