Mario Petrić: Pokušati iskoristiti slabosti, te doći do pobjede nad Vardom

HKK Zrinjski, SKK Student, HKK Zrinjski

Tim povodom održana je tiskovna konferencija na kojoj su prisustovali trener Zoran Glomazić te kapetan Mario Petrić

"Varda je jedna od najkvalitetnijih ekipa u Ligi, a tu su još sigurno Kakanj i Sparsi. Liga je ove sezone dosta izjednačena i teško je procijeniti tko će se borit za opstanak. Sigurno da su naši osnovni ciljevi izbjeći borbu za opstanak, te afirmirati mlade igrače kako bi se na njih mogli osloniti kroz par godina. Imamo mladu i kvalitetnu momčad koja zaslužuje potporu navijača, te ih pozivam da dođu u što većem broju i budu vjetar u leđima ovim mladićima", istaknuo je trener HKK Zrinjski Zoran Glomazić.

Devetnaestogodišnji Mario Petrić koji je već dvije i pol godine kapetan Zrinjskog tvrdi kako atmosfera u svlačionici mostarskog kluba nikada nije bila bolja.

"Odlično smo odradili pripreme i sutrašnju utakmicu dočekujemo sa optimizmom. Varda je dobra ekipa posebno na vanjskim pozicijama, ali im je unutrašnja igra slabija, što ćemo pokušati iskoristiti i doći do pobjede", riječi su kapetana Zrinjskog.

Pred početak sezone Zrinjski je ostao bez prvog centra Filipa Goranovića, ali su u klubu brzo pronašli zamjenu i doveli 29-godišnjeg Tea Šimovića.

"Malo nas je poremetio odlazak Goranovića, jer smo na njemu temeljili igru u pripremnom razdoblju. Prije par dana nam se priključio Šimovića i pokazao da se radi o kvalitetnom pojačanju", rekao je Zoran Glomazić.

Susret između Zrinjskog i Varde igra se u subotu u 17.30 sati u dvorani na Bijelom brijegu.

Pogled.ba