Ljujić: Finale kao kruna sezone

HKK Zrinjski, HKK Zrinjski, KK Igokea, prvenstvo bih

Nošeni fantastičnom podrškom u srijedu protiv Sparsa, košarkaši Zrinjskog u fanatičnoj atmosferi dvorane na Bijelom Brijegu traže pobjedu u prvoj finalnoj utakmici.

"Želio zahvaliti svima koji su u srijedu navečer bili u dvorani na Bijelom Brijegu i pružili podršku HKK Zrinjski. Ja se isto nadam da će i sutra u 20:15 napuniti dvoranu i da će nam dati podršku da probamo napraviti još jedan podvig ove sezone. U utakmici sa Igokeom nema nekih nepoznanica, sastali smo se već dva puta ove sezone u Ligi za prvaka iako smo ih dobili ništa neće značiti te pobjede. U finalu kreće sve ispočetka i igrači su spremni, svi su zdravi. Malo smo umorni od posljednje utakmice i iscrpljeni fizički i emotivno, ali igrači i stručni stožer dati će sve od sebe da ovu utakmicu što bolje iznesemo i probamo pobijediti Igokeu u prvoj utakmici." rekao je Vedran Filipović, sportski direktor HKK Zrinjski.

Susret je to dvije najbolje momčadi, a Plemići imaju priliku osvojiti svoj prvi trofej.

"Finale kao kruna sezone koje smo dobrim igrama i rezultatima zaslužili. Igoeka je imala tri dana više od nas da se spreme za to finale, ali to i nije neka pretjerana prednost jer smo mi navikli čitavu sezonu da igramo u ritmu srijeda subota. Iako smo ih dobili dva puta u ligi 6 to ništa ne mora da znači, u finalu se sve zaboravlja i počinje od nule. Velika stvar je što smo izborili domaći teren u prvoj utakmici. Pozvao bih sve navijače da napune dvoranu i da bude atmosfera ista kao protiv Sparsa." kazao je Marko Ljujić, košarkaš HKK Zrinjski

HKK Zrinjski ulaskom pobjedom nad Sparsima i ulaskom u finale Prvenstva BiH izbrio je nastup i sljedeću sezonu u ABA Ligi 2.

"Cilj je ispunjen, izborena je ABA liga 2 i olakšanje je veliko. Sada u finalu idemo da napravimo što svi želimo i očekujemo te imamo velike šanse, a to ćemo pokazati na terenu." dodao je Ljujić

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Igokea igra se u subotu od 20 sati i 15 minuta.