FOTO  Košarkaška utakmica Lige HB između domaće Čapljina Laste i KK Livno imala i humanitarni karakter

Slaven Miličević, HKK Čapljina, HKK Čapljina Lasta, kk livno

ČAPLJINA: Utakmica 7. kola košarkaške lige Herceg Bosne između domaće HKK Čapljina LASTA i KK LIVNO imala je i humanitarni karakter.

Prihod od ulaznica s ove utakmice namijenjen je za liječenje mladog Slavena Miličevića(15), inače mladog igrača HKK ČAPLJINA LASTA, koji je obolio od teške bolesti pa su uprava i igrači čapljinskog košarkaškog kluba i pokrenuli ovaj humanitarni projekt. Tako su čapljinci položili ispit humanosti jer je čapljinska dvorana bila prosto ispunjena do zadnjeg mjesta a što se odavno nije dogodilo da na jednoj utakmici bude takva posjeta.

Ulaznice su bile po cijeni od 3 KM a u dvorani je skoro dvije tisuće ljudi. Uoči same utakmice a i na poluvremenu nastupile su čapljinske mažoretkinjea i to oni najmlađi tj. dječji sastav te kadeti i seniori. Publika je dugim pljeskom nagradila nastup čapljinskih mažoretkinja a onda su pozdravljeni i košarkaše na parketu koji su nosili majice s porukom "SLAVENE, ČAPLJINA JE UZ TEBE". Na kraju je rezultat bio 82:67 za ČAPLJINA LASTU a što je i prva domaća pobjeda čapljinskih košarkaša u ovoj polusezoni.

Hercegovina.info