Košarkaši HKK Zrinjski sutra sa prvakom Balkanske lige

O sutrašnjoj utakmici porazgovarali smo sa sportskim direktorom HKK Zrinjski Borisom Džidićem koji kaže: Sutra u 18.00 na Bijelom Brijegu igramo sa aktualnim prvakom Balkanske lige i višestrukim prvakom Makedonije, koja je bila hit zadnjeg EP u košarci. Momčad ciji je budžet preko pola milijuna eura predvođena je reprezentativnim bekom Darkom Sokolovim i amerikancem Jarryd Fyreom. Naglasio bi da im je jedna od jacčh karika njihov trener Emil Rajković. Jedna jako iskusna momcad ,i jedni su od favorita da i ove sezone da budu prvaci Balkanske lige.

Kakvo je stanje sa momčadi Zrinjskog i možemo li očekivati nove igrače na parketu?

Što se tiče naše ekipe, mi ćemo pričekati do sutra hoće li doći izlazna pisma za Jazvina i Tuljkovica, ali oni najvjerovatnije neće ni sutra nastupiti. Ostali igrači su spremni i vjerujem da su nakon užasne utakmice u Vogošći  željni dokazati da znaju igrati dobru košarku kao protiv Igokee.

Kakva je Vaša prognoza za sutrašnju utakmicu?

Gosti su apsolutni favoriti, ali i mi smo bili u Vogošći ,tako da se nadam jednoj neizvjesnoj utakmici gdje ćemo dati sve od sebe i iskoristiti priliku da dobijemo ako se ona ukaže.

Poruka navijačima?

Mislim da ljudi i svi oni koji vole Zrinjski trebaju doći i podržati ekipu. Klub je veliki kada ima potporu i kada su dobri, ali i kada su loši rezultati.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Feni Industries igra se sutra sa početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu, a i ovaj puta iz Uprave HKK Zrinjski časte studente sa 100 besplatnih karata. Svi zainteresirani karte za utakmicu mogu podići na recepciji studentskog doma.

hercegovina.info